Vazhdojnë punimet për ndërtimin e Urës së Drojës

Foto gjatë ndërtimit të nënstrukturës (ballnat dhe pilat e këmbëve të Urës së Drojës, bashkë me mbështetëset e këmbëve).

 

Ura e Drojës po rindërtohet me financimin rreth 1 milion Euro nga kompania Titan në kuadër të programeve sociale për komunitetet e zonës ku ajo ushtron aktivitetin.