Studim & Projektim

nr.  Kodi i Projektit                         Emertimi i Studim – Projektimit

                                   VITI 2015
1     M 063543                                Studim Projektim aksi Selenice – Kuc – Qeparo
2     M 063545                                Studim projektimzbatim aksi Fier – Patos
3     M 063546                                Studim projektim rehabilitim I rruges se Divjakes
4     M 063547                                Studim projektim rehabilitim I rruges Cerrik – Belsh
5     M 063549                                Studim projektim I masave inxhinierike ne rrugen Elbasan – Gjinar
6     M 063550                                Studim projektzbatimi per akset rrugore Skrapar – Permet;
7     M 063553                                Studim projektim rehabilitim I aksit rrugor Berat – Corovode
8     M 063554                                Studim projektim by pass Tepelene
9     M 063556                                Studim projektim rruga e velipojes, seg. Berdice – Ura e Gjo Lulit
10    M 063557                               Studim projektim by pass Gjirokaster
11    M 063558                               Studim projektim rruga Cel – Koman
12    M 063560                               Studim projektim Masa inxhinierike i aksit Boboshtice – Dardhe

                                  VITI 2014
1     M063112                              Studim projektim riveshje Sistemim Asfaltim Elbasan Banje
2     M062586                              Studim projektim masa inxhinierike qafe Mali Fierze dhe mbrojtja e ures se Drinit
3     M062725                              Studim projektim rruga unaza Korce – Voskopoje
4     M063111                               Studim projektim Rikonstruksion I rruges Parku Bylis-rruga e Re Fier-Levan
5     M062822                              Studim projektim zgjerimi i superstrades Tirane-Durres
6     M062585                              Masa inxhinierike aksi Ura e Skurajve – Burrel Peshkopi
7                                                Studim projektim dublimi I aksit Kashar – Rinas
8     M063108                              Studim fizibiliteti dhe projektim te rrugeve te zones Thumane-F.kruje-Vore-Kashar.
9                                                Studim fizibilitetit I aksit Skrapar – Gramsh, Korce, Permet
10    M063104                             Masa inxhinierike ne aksin Buzuq – Corovode
11    M062724                             Masa inxhinierike ne aksin Vlore – Sarande dhe Fier- Ballsh
12    M063107                             Plotesimi I sinjalistikes dhe sigurise rrugore dhe eleminimi I pikave te zeza.