Projekte ne zhvillim

Projekte ne zhvillim me fondet e Qeverise Shqipetare

  1. Sistemim Asfaltim Rruget Lidhese te Bregdetit ( Llogara – Sarande) / Loti 1
  2. Sistemim Asfaltim   Rruga   Tre Urat – Leskovik
  3. NdertimI i Rruges sekondare Vidhas – Kombinati Metalurgjik
  4. Ndertim Unaza e Re e Tiranes ( segmenti Komuna e Parisit – Shkolla Teknologjike , pjesa e mbetur km 0,000- 0,640)
  5. Ndërtim Rruga Unaza e Re e Tiranës
  6. Ndërtim Rruga By-Pass Plepa-Kavajë-Rrogozhinë / Loti 9
  7. Ndërtim Rruga By-Pass Plepa-Kavajë-Rrogozhinë / Loti 10
  8. Ndërtim Rruga By-Pass Plepa-Kavajë-Rrogozhinë / Loti 11
  9. Ndertim nyja lidhese e rruges  Milot – Lezhe – Rreshen – Thumane
  10. Ndërtim Rruga Milot – Fushë Krujë (dublimi i superstradës) / Loti 3
  11. Ndërtim Rruga Kardhiq – Delvinë / Loti 1, dhe Shtesa e Kontratës
  12. Ndërtim Rruga Porto Romano / Loti.1
  13. Ndertimi Unaza e re  e Tiranes ( Segmenti Komuna e Parisit Rruga e Kavajes) / Loti 1
  14. Sistemim Asfaltim Rruga Librazhd – Qafe Stude, Loti 3
  15. Rikonstruksion Segmenti Rrugor Koder – Kamez – Tapize
  16. Ndertim Rruga Kukes – Morine (dy viaduktet ) (dublimi ) Loti 2
  17. Ndertim Rruga Kukes – Morine (vepra arti te medha) (dublimi ) Loti 1
  18. Riveshje Sistemim Asfaltim Elbasan – Banje Loti 3
  19. Ndertimi Unaza e re e Tiranes ( Segmenti Komuna e Parisit – Rruga e Kavajes) Loti 1
  20. Permiresimi i shtresave rrugore dhe i sinjalistikes segmenti rrugor Fushe Kruje – Thumane
  21. Riveshje dhe Sistemim Asfaltim Rruga Elbasan – Banjë, Loti 1
  22. Ndertim Rruga e Divjakes(vazhdimi)
  23. Sistemim asfaltim e masa inxhinierike ne km 21+050, ne rrugen Qafe Thane-Lin-Pogradec
  24. Sistemim asfaltim rruga Korçë-Ersekë, Lot 1
  25. Masa Inxhinierike në Segmentin Rrugor Buzuq-Çorovodë
  26. Ndertim i Aksit rrugor Skrapar – Permet Loti 1
  27. Ndertimi i rruges se Unazes se Jashtme Tirane, pjesa Verilindore (segmenti Kthesa e Saukut – Bregu i Lumit ) Loti 3