Përfunduan punimet për vendosjen e dy tombinove në aksin rrugor Tiranë-Durrës

📌Përfunduan punimet për vendosjen e dy tombinove në aksin rrugor Tiranë-Durrës pranë vendit të quajtur Qafa e Kasharit, tashmë trafiku është i hapur në të dyja drejtimet.
👉Edhe pse moti dhe temperaturat nuk kanë qenë favorizuese, nuk i penguan punimet të përfundonin para afatit, kja falë punës së kompanisë, që punoi me ritme shumë të larta edhe gjatë orëve të natës👨‍🔧.
⚠️ Do të vazhdohet me punimet e tjera plotësuese, por këto nuk do të pengojnë trafikun normal të mjeteve.