Drejtoresha e ARRSH-së, Sonila Qato me ministren Belinda Balluku inspektuan punimet në aksin Kukës-Morinë

Drejtoresha e ARRSH-së, Sonila Qato me ministren Belinda Balluku, kontraktorët si dhe inxhinierët e ARRSH inspektuam ecurinë e punimeve të viadukteve në aksin Kukës-Morinë. 
Puna vijon me ritme dhe standarde #optimale, duke na dhënë garancinë se ky investim i rëndësishëm do të përfundojë në kohë për të mirëpritur fluksin e madh të turistëve drejt Shqipërisë.