Vazhdon puna për pastrimin e vegjetacionit në Autostradën Tiranë-Durrës

Vazhdon puna për pastrimin e vegjetacionit në Autostradën Tiranë-Durrës, në segmentin Mbikalimi Kamëz-Qafë Kashar 
Çdo ditë punë për mirëmbajtjen e të gjithë rrjetit rrugor kombëtar. 
Në Autostradën Tiranë-Durrës vazhdon puna për pastrimin e kanaleve të drenazhimit, pastrimin e vegjetacionit dhe largimin e papastërtive duke shmangur promblematikat që dëmtojnë rrugën dhe rritin sigurinë e saj sidomos gjatë rënies së shirave.