Ka përfunduar rehabilitimi dhe sinjalistika horizontale në hyrje dhe në dalje të qytetit të Bulqizës

Ka përfunduar rehabilitimi dhe sinjalistika horizontale në hyrje dhe në dalje të qytetit të Bulqizës
Tashmë është lehtësuar qarkullimi i mjeteve  duke rritur ndjeshëm edhe
Lexo më tepër

Aksi rrugor Elbasan-Banjë i shtohet listës së segmenteve rrugore të rehabilituar plotësisht dhe që përmbush të gjithë parametrat e nevojshëm të sigurisë rrugore.

Aksi rrugor Elbasan-Banjë i shtohet listës së segmenteve rrugore të rehabilituar plotësisht dhe që përmbush të gjithë parametrat e nevojshëm të sigurisë rrugore.
Kryeministri Edi … Lexo më tepër