Nis riparimi i shtresave asfaltike dhe mbushja e gropave në segmentin Tiranë-Ndroq-Plepa.

Ka nisur riparimi i shtresave asfaltike dhe mbushja e gropave në segmentin Tiranë-Ndroq-Plepa. 

Kjo ndërhyrje do ta lehtësoje turizmin si dhe do t’u shërbejë Vaqarrit, Pezës, Ndroqit e zonave të tjera.
Ndërhyrja do të përfshijë dhe punime të tjera mirëmbajtjeje.