Inspektim punimesh në segmentin rrugor Tiranë-Ndoq-Plepa

Inspektim punimesh në segmentin rrugor Tiranë-Ndoq-Plepa, ku vijon puna me intensitet të lartë për ta bërë këtë aks më lehtësisht të aksesueshëm për të gjithë përdoruesit si dhe për të rritur sigurinë gjatë lëvizjes.
Pas rrugës Klos-Burrel dhe Tiranë-Ndroq-Plepa do të nisë puna për rehabilitimin e aksit që lidh Durrësin me Shijakun.