Vazhdojnë punimet në aksin rrugor Qukës-Qafë Plloçë – seksioni 3.

Qukës-Qafë Plloçë
Vazhdojnë punimet në aksin rrugor Qukës-Qafë Plloçë – seksioni 3.
Ralizimi i plotë i kësaj vepre infrastrukturore do të bëjë të mundur shkurtimin e kohës së qarkullimit të mjeteve dhe akomodimin e trafikut duke lidhur aksin Tiranë-Elbasan-Korçë-Kapshticë. 
Përpos vështirësive të hasura nga formacionet gjeologjike pa stabilitet dhe terrenit jofavorizues për ecurinë e punës në kantier, tashmë është arritur të realizohet 69% e punimeve.