Ministrja Belinda Balluku së bashku me Drejtorin e ARRSH-së Inspektojnë punimet në Urën e Tapizës

Nis puna për ndërtimin e urës së re të Tapizës, një vepër e cila do të ofroj standarde dhe siguri për të gjithë përdoruesit. Përmes një bypass-i provizor do të menaxhojmë trafikun gjatë kohës së punimeve për të mos krijuar pengesa në qarkullimin e automjeteve. Po ndërhyjmë në të gjitha pikat e zeza për të garantuar një rrjet rrugor sa më të sigurt.