Ministrja Belinda Balluku dhe drejtori i ARRSH-së Ergys Verdho inspektuan punimet në  pjesën e Kaninës në Bypass-in e Vlorës

Nis puna në pjesën e Kaninës në Bypass -in e Vlorës.
Rreth 70% e punimeve në këtë vepër janë kryer.

Ministrja Belinda Balluku dhe drejtori i ARRSH_së Ergys Verdho inspektuan punimet në këtë vepër të rëndësishme për Vlorën dhe Jugun e Shqipërisë.