Ministrja Belinda Balluku dhe Drejtori i Autoriteti Rrugor Shqiptar Ergys Verdho, konstatuan intenstifikimin e punës për urën e re të Tapizës

Gjatë inspektimit të fundit të kryer nga Ministria Belinda Balluku dhe Drejtori i Autoriteti Rrugor Shqiptar Ergys Verdho, konstatuan intenstifikimin e punës për urën e re të Tapizës.
Kemi marrë masat për devijimin e qarkullimit të automjeteve për të mos krijuar trafik dhe kemi nisur menjëherë punën për themelet e urës së re e cila do të ofrojë të gjitha elementët e sigurisë rrugore.