Kryeministri Edi Rama, Ministrja Belinda Balluku dhe Drejtori i ARRSH-së Ergys Verdhon panë nga afër punimet në nyjen Shqiponja

Kryeministri Edi Rama, Ministrja Belinda Balluku dhe Drejtori i ARRSH-së Ergys Verdhon panë nga afër punimet në nyjen Shqiponja, ku puna po ecën me ritëm shumë të shpejtë.
Më shumë se 700 punonjës, të ndarë në tre turne, janë angazhuar për të përfunduar këtë vepër kaq të rëndësishme e për t’i dhënë Tiranës një hyrje dinjitoze.
Më 15 Mars hapim tunelin nr 3 dhe i japim frymëm arrje trafikut të rënduar.