Drejtoria e Standarteve

Spartak TARKA

Tel:  +355 4 22 30 926

Email: [email protected]

 

  1. Sektori i Standarteve Te Veprave Te Artit
  2. Sektori i Standarteve Te Rrugeve
  3. Sektori i Sigurise Se Sinjalistikes Dhe i Menaxhimit Te Trafikut

Shkarkoje ne PDFKontratat e Shkodres deri ne 09.05.2016

Shkarkoje ne PDFKONTRATAT PERFUNDIMTARE TE GJIROKASTRES 29.04.2016

Shkarkoje ne PDFLista e kontratave perfundimtare te Tiranes