Vazhdon puna për përmirësimin dhe rritjen e sigurisë rrugore në aksin Rogozhinë-Qafë Thanë.

Vazhdon puna për përmirësimin dhe rritjen e sigurisë rrugore  në aksin Rogozhinë-Qafë Thanë
Po punohet për:
1. Riparimin e shtresave asfaltike
2. Rifreskimin e sinjalistikës rrugore
3. Riparimin e guardrailave të demtuara
4. Kontrollin e vegjetacionit