Vazhdon puna në segmentin rrugor Llogara-Palasë

Në kuadër të rehabilitimit të segmentit Llogara-Palasë, pas përfundimit të shtresës së konglomeratit vazhdon puna jashtë trupit të rrugës duke mos penguar qarkullimin e mjeteve për montimin e bordurave të reja dhe betonimin e kunetave në segmentin rrugor Llogara-Palasë.