Vazhdon puna me intensitet të lartë në Bypass-in e Shkodrës Lot 1

Vazhdon puna me intensitet të lartë në Bypass-in e Shkodrës Lot 1, në të cilin ka filluar puna për shtresat asfaltike.
Bypass-i i Shkodrës është një projekt i rëndësishëm për infrastrukturën dhe transportin që anashkalon kalimin përmes qytetit duke lidhur aksin Tiranë-Shkodër me aksin Shkodër Hani i Hotit  i aksesueshëm edhe për këmbësorët me trotuare dhe korsi biçikletash .