Njoftim për gjendjen e rrugës në Llogara

Autoriteti Rrugor Shqiptar ju njofton se sasia e reshjeve të borës në Llogara është e intensive, në punë janë 3 borëpastruese dhe 1 fadromë.
Drejtuesit e mjeteve që duhet ta përshkojnë këtë rrugë duhet t’i kenë vendosur me patjetër gomat e dimrit dhe zinxhirët në të kundër kalimi është i pamundur dhe nuk do të lejohet lëvizja mjeteve pa zinxhirë dhe goma dimri.
Do ju njoftojmë përsëri nëse ka ndryshim të situatës.