Lançohet aplikacioni Rruga Dixhitale

Aplikacioni Rruga Dixhitale hap një dritare të re bashkëpunimi mes qytetarëve Autoritetit Rrugor Shqiptar. Aplikacioni shkarkohet falas nga çdo smartphone dhe vetem me një klikim ju raportoni në kohë reale çdo problematikë

 

Rruga Dixhitale