Vazhdojnë punimet në Kardhiq-Delvinë Loti 4

Kardhiq-Delvinë Loti 4
Punimet në objektin “Ndërtim Rruga Kardhiq-Delvinë” Loti 4, vijojnë me ritme të larta, ku aktualisht ka përfunduar shtresa e asfaltit në km e parë  dhe ura me gjatësi 60 m .
Gjithashtu janë drejt përfundimit punimet e gërmimit si dhe të veprave të vogla të artit. Në urën tjetër kanë përfunduar punimet e nënstrukturës dhe vazhdon puna për prodhimin e trarëve.