Kanë filluar punimet e riveshjes dhe riparimi i shtresave asfaltike në aksin rrugor  Korçë-Ersekë, zona e Qarrit.

 Në  aksin rrugor  Korçë-Ersekë, zona e Qarrit, kanë filluar punimet e riveshjes dhe riparimi i shtresave asfaltike  për të rritur sigurinë rrugore dhe për të lehtësuar qarkullimin e mjeteve në këtë aks .