Inspektim punimesh në kantierin e Unazës së Madhe të Tiranës, krahu lindor Loti 2 dhe 3

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, ministri Damian Gjiknuri dhe drejtori i ARRSH-së Afrim Qëndro ndoqën nga afër punën që po kryhet në kantierin e Unazës së Madhe të Tiranës, krahu lindor Loti 2 dhe 3.
Punimet tanimë po ecin me ritëm për t’i dhënë kryeqytetit një vepër infrastrukturore model. 
Vlera e objektit Loti 2 – 1.6 miliardë lekë
Vlera e objektit Loti 3 – 2.4 miliardë lekë
Afati kohor 24 muaj
Kategoria e rrugës A (urbane)
Gjatësia Loti 2 dhe Loti 3 – 5.5 km