Vazhdojnë punimet e rehabilitimit në aksin Llogara-Sarandë

Vazhdon puna  për rehabilitimin e aksit Llogara-Sarandë sipas grafikut të punimeve.
Aktualisht në zonën Dhërmi-Borsh po bëhet riparimi i shtresave të dëmtuara asfaltike.
Më pas puna do të vijojë me sinjalistikën vertikale dhe horizontale sidomos në zonat e banuara, me qëllim rritjen e sigurisë rrugore në këtë aks .